Ποιοί είμαστε...

Nίκος Χριστόπουλος

nick2Γεννημένος στις αρχές της δεκαετίας του ’80, στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών, είχε ήδη "φάει" την σκόνη των "Jigger", Καλεμτζάκη και άλλων μεγάλων στις ειδικές διαδρομές της Χαλκιδικής και είχε βουλώσει τα αυτιά του στο πέρασμα των Νίνο και Σαλιάρη με τα πρωτότυπα τους στα Μετέωρα. Από τα 12 του χρόνια (!), με κάμερα στους ώμους κάθε Σαββατοκύριακο, καλύπτει τηλεοπτικά θέματα για την εκπομπή "Τροχοί στον αέρα" της TV Μακεδονία για περίπου 8 χρόνια. Εκπληρώνοντας τη στρατιωτική του θητεία, "μπλέκει στα δίχτυα" των εκδόσεων, αναλαμβάνοντας την έκδοση της Εφημερίδας GO, ολοκληρώνοντας ταυτόχρονα και τις σπουδές του στην Γραφιστική και το Marketing.
Παράλληλα με τις εκδόσεις, συνεχίζει την τηλεοπτική του δράση για εκπομπές όπως "Οδηγώντας στην Χαλκιδική" και "AutoMotoShow" μέχρι και το 2010, ενώ κάπου ενδιάμεσα αρθρογραφεί για το περιοδικό Primus, την εφημερίδα "Εβδομαδιαία", ενώ συντονίζει τα free press έντυπα "Parking" και "Συνοδηγός".
Πλέον με τις απαιτήσεις να έχουν αυξηθεί, είναι επικεντρωμένος στην οργάνωση και λειτουργία τόσο της Εφημερίδας GO, όσο και του www.gonews.gr.
Τρέφει μεγάλη αγάπη για ότι κινείται, κυρίως σε τέσσερις τροχούς, γι’ αυτό και  προσπαθεί διακαώς να βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται στις εξελίξεις της αυτοκίνησης.
Είναι μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου.
                                                                                         
                                                                                    twitter-logo       fb-art      

Κώστας Χριστόπουλος

kostasΣτις αρχές της δεκαετίας του '90, ένα πρωινό ξεκίνησε από χόμπι ραδιοφωνική εκπομπή σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Κάπου εκεί γεννήθηκε και η ιδέα έκδοσης της εφημερίδας GO για τους αγώνες αυτοκινήτου της Β.Ελλάδος -αρχικά- για να προσφέρει στους αγωνιζόμενους, αυτό που δεν είχε εκείνος στην αγωνιστική του καριέρα. Την προβολή που αξίζει στον καθένα ερασιτέχνη οδηγό αγώνων. Η εξέλιξη δεν άργησε να έρθει και πολύ σύντομα κατέληξε στο "κανάλι 1- FM 98" όπου συνέδεσε το όνομα του με την μακροβιότερη εκπομπή επιστροφής των εκδρομέων στον "αέρα" της Θεσσαλονίκης κάθε καλοκαίρι. Η πρόταση για εκπομπή αυτοκινήτου στην TV Μακεδονία του ίδιου ομίλου, που ακολούθησε είχε σαν αποτέλεσμα η εκπομπή "Τροχοί στον αέρα" να μεταδίδεται για περίπου 8 χρόνια κάθε εβδομάδα πανελλαδικά. Η πορεία στις τηλεοπτικές εκπομπές συνεχίστηκε με τηλεοπτικές παραγωγές που μετέδιδαν οι μεγαλύτεροι περιφερειακοί σταθμοί της χώρας μέχρι και το 2012.
Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες στον χώρο των Μ.Μ.Ε. του αυτοκινήτου και έχοντας στην πλάτη του αμέτρητους αγώνες ως οδηγός, συνοδηγός, κριτής, χρονομέτρης, οργανωτής, μέλος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων, πλέον προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του ως Σύμβουλος Έκδοσης στην Εφημερίδα GO, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ότι καινούργιου παρουσιάζει η Παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία!
                                                                              
                                                                                    fb-art


Powered by Jasper Roberts - Blog